L’Ajuntament de les Alqueries repararà els camins Mascarell i Carretera

L’Ajuntament de les Alqueries repararà els camins Mascarell i Carretera

24/03/2023

El consistori també té previst arreglar el camí la Ratlla junt amb l’Ajuntament de Borriana

L’Ajuntament de les Alqueries repararà els camins Mascarell i Carretera amb un pressupost de 100.000 euros subvencionat per la Generalitat Valenciana. El consistori també té previst l'asfaltatge del camí la Ratlla conjuntament amb l’Ajuntament de Borriana. El regidor d’Agricultura, Ramón Ros, valora estes actuacions com “molt necessàries perquè la major part del nostre terme és agrícola i són camins transitats que el seu estat actual dificulta la circulació” i afig que “aprofitarem totes les oportunitats per a actuar en la resta de camins que ho necessiten”.

La intervenció inclou un nou asfaltat en tot el camí Mascarell. Pel que respecta al camí Carretera s’actuarà en el tram en pitjors condicions cap a la ratlla de Nules. El camí la Ratlla de Borriana va quedar afectat per les pluges torrencials del mes de novembre i la seua reparació té un pressupost de 260.000 euros. Ambdós consistoris aportaran 130.000 euros cadascú per a la seua execució.

El regidor informa que “la sol·licitud per a la subvenció ja està presentada i prompte signarem el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Borriana. Açò significa que s’invertiran 230.000 euros per a la millora dels nostres camins. Ja en el pressupost per a 2023 vam augmentar 51.000 euros la partida de reposició de camins rurals, però això no aturarà que continuem aconseguint ajudes d’altres administracions que puga beneficiar-se les Alqueries”.

Edifici ajuntament les Alqueries

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de les Alqueries, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Major, 1, Ajuntament de les Alqueries, 12539, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).