L’escoleta municipal de les Alqueries tindrà una aula de 0 a 1 any

L’escoleta municipal de les Alqueries tindrà una aula de 0 a 1 any

06/03/2023

El municipi comptarà amb educació pública dels 0 als 12 anys a partir del pròxim curs

L’escoleta municipal de les Alqueries tindrà una aula de 0 a 1 el pròxim curs. D’aquesta manera, el municipi comptarà amb educació pública des dels 0 als 12 anys. L’Ajuntament va sol·licitar incloure esta nova aula a la Conselleria d’Educació qui ha aprovat la petició. La regidora d’Educació, Noelia Albalate, valora positivament la resolució “perquè era una necessitat dels veïns i veïnes que ara podran portar als seus fills i filles a l’escoleta del seu poble des dels 0 anys”.

En el centre hi haurà una aula per a l’alumnat de 0 a 1 any amb huit places i dos aules d’1 a 2 anys amb tretze places cadascuna. “L’escoleta compta amb les característiques i capacitat per a albergar un nou curs després de les millores que hem executat els darrers anys, per això, hem lluitat perquè la Conselleria permetera que les Alqueries tinguérem este servei educatiu” explica Albalate.

escoleta infantil les Alqueries

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de les Alqueries, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Major, 1, Ajuntament de les Alqueries, 12539, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).