Casal Jove

logo casal jove

Qui som?

El Casal Jove de les Alqueries està en l'actualitat gestionat per l'Associació Juvenil Casal SOS, que és un grup de gent jove que aposta per un temps lliure diferent i enriquidor, que ens ajude a madurar com a persones i aprendre a viure en democràcia. Volem ser participatius en la vida social i cultural del nostre municipi, canviant el que no ens agrada i treballant des del nostre espai per un món més just i igualitari.

On estem:

Telèfon: 964 592 374

Correu electrònic: casal.jove@lesalqueries.es

Direcció: Carrer Verge de la Rosa, 56 de les Alquerías, Castelló, Espanya

Com funcionem:

Tota la gent jove està convidada a participar en el nostre projecte, en funció del seu temps lliure i interessos. Poden vindre ocasionalment a festes, concerts i exposicions que organitzem. També podeu venir a utilitzar els nostres serveis com la zona d'ordinadors, zona de relax o zona de jocs. També podeu apuntar-vos als nostres grups de treball estables, que es reuneixen una vegada a la setmana en el Casal, club de lectura, cinèfils. Els grups estables són la nostra forma de funcionar, són els mateixos joves els que s'organitzen per a dur a terme les nostres activitats i propostes, amb el suport que ens dóna l'Ajuntament de les Alqueries amb molts recursos de forma gratuïta i la Federació Valenciana de Cases de la Joventut.

I si no trobeu el que us agrada, també podeu fer vosaltres un grup estable. Solament és necessari que ho aprove l'assemblea. L'Assemblea es reuneix una vegada al mes amb tots els representants dels grups estables i l'equip d'animadors per a prendre les decisions que ens afecten: aprovació de la programació, pressupostos i resolució de conflictes....

L'equip d'animadors és el que gestiona el dia a dia en el Casal Jove,  aquest format per un grup de joves voluntaris, membres de l'associació (i una persona tècnica del Casal Jove), que dediquen una part important del seu temps lliure a portar avant el projecte. Tothom està convidat a formar part d'aquest equip.

Enllaços d'interés:

Pàgina web

Pàgina Facebook Casal Jove

Casal Jove a Twitter

Casal Jove a Instagram

Casal Jove Alqueries
Casal Jove Alqueries 2

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de les Alqueries, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Major, 1, Ajuntament de les Alqueries, 12539, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).