Transport públic

Horari autobús i llocs de parada en les Alqueries.

Línia Eslida-Castellón Horari Parada
Direcció Castelló de dilluns a diverndres 7:50h-15:40h 1
Direcció Castellón disabtes 7:40h  
Direcció Eslida de dilluns a divendres 13:30h-18:30h 1
Direcció Eslida disabte 13:30h 2

Línia Betxí-Castelló Horari Parada
Direcció Castelló 7:55h-15:10h 1
Direcció Betxí 13:40h-18:50h 2

Línia Betxí-Borriana-València Horari Parada
Direcció Borriana 7:10h 1
Direcció Betxí 19:45h 2

Línia Borriana-les Alqueries Horario
C/José Izquierdo, 90 15:50h
La Creueta 15:53h
Aveniguda Bellaguarda, 14 15:55h
c/Antic Regne de València/Plaça Eglésia 15:58h

Estació de tren

Consulta els horaris actualizats de tren en la web de Renfe.

Aquesta estació té servei de la línia C6 (Castelló-València / València-Castelló)

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de les Alqueries, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Major, 1, Ajuntament de les Alqueries, 12539, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).